lørdag 21. januar 2012

In a strange dance called the northern lights

Fem kjekke menn. Stort, pomopøst og dypt lydbilde. Energi. Hit på hit. I går hadde Tromsøbandet Cazadores releasekonsert for sin EP "Lightyears" på Driv. Dette var første gang jeg hadde æren av å se disse herlige gutta utfolde seg på scenen sammen, og jeg elsket hvert minutt av det!

Dørene åpnet klokken 22:00, og da lokalet var begynt å fylle seg opp fikk vi den beste starten på en konsert vi kunne fått. Den nydelige, unge Peter Estdahl åpnet showet med fullt band. Publikum ble sjarmert og fortryllet av hans ærlige vesen, enorme stemme og fantastiske gitarspill. Peter Estdahl er en star in the making, og en som har akkurat det han trenger for å nå akkurat dit han ønsker!

Foto: hentet fra urørt

Da Peter takket for seg og alle ventet i spenning på neste support-band, ble ventetiden magisk kort av akrobater fra Kulta som svinget og slynget seg fra tau og ringer i taket. Spektakulært! 

Yvonne and the Bon Bons tok oss vekk fra Peters singer/songwriter-rock/soul og over i en lettere, mykere, mer girlie singer/songwriter-pop/country. Publikum ble fortryllet av herlig arrangerte låter, dyktige musikere og frontfiguren Kine Yvonnes herlige utstråling, nydelige stemme og vakre smil.

Foto: hentet fra urørt


Allerede etter oppvarmingen ropte publikum etter mer. Og mer skulle de få. Cazadores live er noe enhver Tromsøværing burde vært pålagt å oppleve. Dette er gutta som vet hva de driver med. Musikken vil nok være å klasifisere som alternativ rock, med solide tekster og arrangement som ikke helt ligner noe annet. Bandet har en tilstedeværelse på scenen og vokalisten vet å posere og fri til publikum. En konsertopplevelse som svarte til forventningene mine og litt mer. Sjekk ut Cazadores på facebook, urørt, spotify etc, kjøp EP'en "Lightyears" og sørg for å komme deg på neste konsert! 


Foto: hentet fra urørt

T x

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar