fredag 10. august 2012

Gotta get out of New York City

DAG 2 I HUNDEHUSET


Sola skinner og energien bobbler under den tykke bernerpelsen. Der ute venter en stor verden som skal oppdages og oppleves. Gutta er klare! 


Vi henter Peter og legger i vei oppover Finnvikdalen. Hundene oppfører seg eksemplarisk og nyter friheten, den friske luften og alle de spennende nye luktene. 


Vi er tydeligvis ikke de eneste som benyttet en av de eneste sommerdagene Tromsø har fått servert til å fråtse i det Finnvikdalen har å by på. 


På vei opp får gutta utallige badeanledninger, noe Chogan benytter seg velvillig av. Etter å fortvilt ha prøvd å få Arni med seg ut i det svale vannet, gir han opp og kommer på land til kompisen sin.


Da vi kom fram til Nedre Kalvedalsvannet tok batteriet på kameraet kveld. Kanskje like greit slik at jeg faktisk husker å lade det til langturen vi starter på på fredag. Resten av dagen/kvelden ble derfor ikke dokumentert, men jeg kan love at vi hadde det fantastisk. Hundene koste seg stort og det samme gjorde vi. Det eneste skåret i gleden var vakingen på vannet, og Peters mangel på fluestang. Medbragte pølser, bacon og bålkaffe ble likevel fortært og smilene og latteren satt så løst som den bare kan gjøre i slike omgivelser. Lykke!


T x

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar