fredag 29. april 2011

Seeing is deceiving, dreaming is believing

Fredagen går mot slutt, og første eksamen nærmer seg med stormskritt. Nervene ligger tykt utpå huden når jeg tenker på de store hullene i pensum jeg rett og slett ikke har kontroll på.

Det har vært ganske mye i det siste. Har fått veldig mye å tenke på. Noen oppvekkere og noen overraskelser. Skulle ønske det var enklere å konsentrere seg. At man kunne få litt fri fra alle tankene som tar opp alt for mye plass på harddisken. Særlig alle de tankene som egentlig ikke trenger være der. Jeg trenger en av-knapp! Skal bli så deilig når eksamenene er over!!

På tirsdag fyker vi til England. Jeg, Liselottemine, Magne, Christo, Jonas, Peter, June, Kristian, Bjarte og Frank! Dreamcatcher skal invadere London, York og Liverpool, og det kommer til å bli helt KNALL!! :D Vi kommer til å oppdatere dere hele veien gjennom intens blogging (video, bilde og annen jåss) på itromso.no sine sider, i tillegg til at dere kan se konserten vår i London på The Bedford.

Bror har vært en liten snartur her i Tromsøbyen og sammen med Peter fant vi ut at vi skulle ta en liten mafia-shoot en vakker torsdagskveld x) Her er noen av resultatene x) Takk til Janne som, veldig sporty, stilte opp på ekstemt kort varsel!!



Peet and Val solving problems

Peet Capriosa

Val and Peet cleaning up

Making sure everything looks clean

Valentino Delucci & Peet Capriosa



Dagens musikkanbefaling: Saint Hans - Stay Fly
Dagens mat: Brød med spekeskinke, rømme og rødløk
Dagens buzzkiller: Litterær modernisme

T x

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar